Bouwschadeherstel.

Gevelschade Nederland is aangesloten bij de Bouwschadelijn 06-20 20 20 20.

Gevelschade Nederland is als gespecialiseerd partner aangesloten bij de Bouwschadelijn voor alle voorkomende bouwschades op het gebied van gevels en kozijnen. Wat wordt er precies onder bouwschades verstaan, dit betreft schades welke tijdens het transport of tijdens de bouw ontstaan aan stalen en aluminium gevels, kozijnen, lift deuren, relingen, kortom alles waar een coating op is aangebracht en schade heeft herstellen wij vakkundig.

HPL.

Ook alle soorten HPL structuur kunnen wij vakkundig voor u herstellen, HPL Deuren, HPL meubels, kortom alles wat uit HPL vervaardigd is kunnen wij met de tak Bouwschadeherstel voor u repareren.

Geanodiseerd.

Steeds meer kozijnen worden geanodiseerd, gelet op het proces is dit anders als het aanbrengen van een coating op kozijnen, Gebelschade Nederland herstelt met de Bouwschadeherstel tak alle soorten schades aan kozijnen welke zijn geanodiseerd, de kleur is hierbij van ondergeschikt belang, wij herstellen alle soorten geanodiseerde kleuren met uitsluiting van blank geanodiseerd.

Heeft u vragen met betrekking tot Bouwschades, neem vrijblijvend contact met ons op 078-6131518 of stuur een mail naar info@gevelschade.eu.

Team Gevelschade.