Onderhoud gevels en kozijnen

Gevelschade Nederland is al ruim 15 jaar specialist op het gebied van schadeherstel aan stalengevels, aluminium gevels en ook composiet gevels. Onze monteurs hebben vele jaren ervaring in het herstellen en overspuiten van complete gevels en gebouwen. Ons werkterrein stopt niet bij de landgrenzen, met ons zusterbedrijf GSN Europe zijn wij actief in 32 Europese landen.

Voor dealerbedrijven zoals de automotive, ketens en fabrikanten zijn wij gespecialiseerd in het collectief aanpassen van bedrijfsgebouwen, het wijzigen van kleuren en het restylen van gebouwen.

onderhoud gevels en kozijnen
onderhoud gevels en kozijnen

Gevel en kozijntechniek

Onderdeel van onze dienstverlening is herstel en onderhoud van gevels en kozijnen. Gevelschade Nederland heeft alle kennis in huis om gevels en kozijnen in nieuwstaat te houden of weer in nieuwstaat te brengen. Met onze techniek kunnen we de meest uiteenlopende schades herstellen en onderhoudsproblemen oplossen. Wij bieden oplossingen op het gebied van kleurverschillen of (andere) verouderingsprocessen. Ook zijn wij u van dienst bij productieschade, inbraakschade of andere vormen van schade.

Onder de werkzaamheden van Gevelschade Nederland behoren:

  • Geanodiseerd herstel;
  • Kunststof, stalen of aluminium kozijnen en deuren herstel;
  • Lak schades, deuken of kleurverschil herstellen;
  • Schadeherstel aan stalen, composiet of aluminium gevels;
  • Schadeherstel aan relingen
  • Krasherstel aan liftdeuren

Wat voor schade u ook heeft, Gevelschade Nederland is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner op het gebied van schadeherstel in binnen en buitenland.

Vrijblijvende offerte of informatie opvragen?

Wilt u meer informatie? Of een vrijblijvende offerte opvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij komen zo snel mogelijk op uw vraag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.