Over ons

GSN International is leidend op het gebied van geveltechniek. Wij beheersen alle specialismen om stalen en aluminium gevels in topconditie te houden. Door toepassing van onze methodes kunnen we bovendien de levensduur van gevels aanmerkelijk verlengen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook veel voordeel oplevert ten aanzien van duurzaamheid.

GSN International beschikt over een schat aan specifieke kennis en ervaring op het gebied van geveltechniek. Onze specialismen liggen op het vlak van schadeherstel van gevelpanelen en kozijnen, prestatiegericht onderhoud van stalen gevels en het restylen van bestaande gebouwen. Onze diensten kunnen we ook aanbieden in de vorm van geïntegreerde oplossingen.

Bij nieuwbouwprojecten maar ook in geval van schade en andere geveltechnische problemen van bestaande gebouwen, brengen wij een gedegen advies uit voor herstel (in nieuwstaat) en preventief duurzaam onderhoud. Voor geveltechnisch onderzoek beschikt GSN International over geavanceerde testapparatuur om wind- en waterdichtheid van gevels te testen. Intensieve kennisuitwisseling met onze specialisten op het gebied van ‘Bouwfysica en brandveiligheid’ is daarbij een extra garantie voor een sluitend advies en de beste aanpak van elk gevelprobleem.

Veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan binnen GSN International centraal. Zo beschikt de organisatie en haar medewerkers over de vereiste VCA documenten en zijn wij gecertificeerd volgens ISO NEN 9001 normen.

De dienstverlening van GSN International is niet aan grenzen gebonden. En door onze specifieke knowhow en full service aanpak onderscheiden wij ons op nationale en internationale markten. Daarom worden wij ingeschakeld door opdrachtgevers overal ter wereld.

Gevelschade Nederland BV

  • Schadeherstel gevelbeplating en kozijnen
  • Onderhoud en conserveren van gevels en kozijnen
  • Restylen van gebouwen en gevels

Ons team

Bekijk de gezichten achter Gevelschade Nederland BV.