Particulieren

Ook als particulier kunt u terecht bij Gevelschade Nederland! Gevelschade Nederland heeft veel ervaring in het herstellen van schades bij particulieren. Wist u dat sommige schadegevallen worden vergoed door uw verzekering? Denk aan inbraakschade, aanrijdschade en meer. Wanneer u meer informatie wilt hierover, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Expert voor verzekeraars

Gevelschade Nederland is de expert voor verzekeraars. Wereldwijd verzorgen wij directe dienstverlening voor verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander bedrijf in staat om een helder advies te geven over de aard, de omvang en de herstelkosten van uiteenlopende schades.

Gevelschade Nederland voert dagelijks werkzaamheden uit in opdracht van verzekeringsmaatschappijen of rechtstreeks voor particulieren. Via ons service nummer regelt de planning van Bouwschadeherstel alle schadeafhandelingen met de begunstigde.

Vrijblijvende prijs aanvragen

Gevelschade Nederland helpt u graag verder. U kunt direct een vrijblijvende offerte opvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.