Gevelschadeherstel

Gevelschade Nederland heeft een landelijke dekking en is werkzaam in heel Nederland.

Schade aan stalen en aluminium gevelbeplating komt regelmatig voor. Door continue innovatie op het gebied van gevelschadeherstel heeft Gevelschade Nederland een leidende positie verworven als schadeherstelspecialist en hebben wij oplossingen voor de meest complexe schadegevallen. De oorzaken van de door Gevelschade Nederland herstelde schades zijn zeer divers.

Zo hebben wij onder meer ervaring met: productieschade, montageschade, aanrijdschade, verouderingsschade, coatingschade en het opheffen van kleurverschillen.

Voor en na het herstel

Bij het herstellen van gevelschades wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige laksystemen waarbij de milieutechnische aspecten een cruciale rol spelen. De hoogwaardige laksystemen bevatten een hoge concentratie UV-pigmenten, waardoor de lakken beter bestand zijn tegen weersinvloeden. De levensduur verwachting neemt daardoor toe.

Naast de standaard productlijn beschikt Gevelschade Nederland tevens over een productlijn ‘special products’. Dit betreft producten zoals brandwerende coatings, coatings voor de voedings- en (petro)chemische industrie en coatings die specifiek zijn ontwikkeld voor de zorgsector.

Door onze samenwerking met nationale en internationale verffabrikanten zijn wij in staat om vraaggericht coatingsystemen te ontwikkelen, inclusief een plan van aanpak voor de applicatie. Door toepassing van onze laksystemen blijft ook na herstel de fabrieksgarantie op de panelen onverminderd van kracht. Fabrieksgarantie van gevelpanelen wordt gewaarborgd na gevelschadeherstel.

Gunstig voor het milieu

Door onze werkmethodes en andere milieusparende maatregelen, leveren wij een bijdrage aan een beter milieu. Heel belangrijk in dit kader is daarnaast de levensduur verlenging. Herstel, conservering en renovatie van beplating vermindert op twee manieren de milieubelasting: oude kozijnen hoeven niet als afval verwerkt te worden en er worden geen grondstoffen en energie verbruikt voor de productie van nieuwe beplating.

Gevelschadeherstel bestaat niet alleen uit het herstellen van schades aan gevelbeplating maar ook uit:

  • Het opheffen van kleurverschillen
  • Corrosie schade verhelpen
  • Overspuiten van zetwerk
  • Renoveren van bedrijfspanden
  • Onderhoud aan gevels en kozijnen

Gevelschade laten herstellen?

Gevelschade Nederland helpt u graag verder. U kunt direct een vrijblijvende offerte opvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.