Duurzaam Bedrijf Gebouw

Qua duurzaam bedrijf gebouw valt in Nederland nog veel winst te behalen.

60 % van de Nederlandse gebouwen Kantoor/Utiliteit bouw voldoen niet aan de optimale isolatie en duurzaamheid waardes.

Gevelschade Nederland heeft als geen ander ervaring in het verduurzamen van kantoren en bedrijf panden.

Duurzaam bedrijf gebouw

Duurzaamheid bij deze categorie gebouwen is niet alleen Isolatie, maar heeft ook betrekking op andere factoren welke een grote rol spelen in duurzaamheid, denk hierbij aan;

  • Isolatie van het gebouw;
  • Led verlichting;
  • Warmtepomp installatie;
  • Zonnepanelen;
  • thermische beglazing

Gevelschade Nederland heeft in samenwerking met Bouwgroep Nederland een concept ontwikkeld welke de zorg rondom de duurzaamheid van uw gebouw uit handen neemt en u 100% Ontzorgt.

Alles begint met het in kaart brengen van de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.

Het uitbrengen van een vrijblijvend keuze advies met de daarbij behorende besparingen en kosten.

Elk kantoor of utiliteit gebouw is anders en behoeft zijn eigen specifieke aanpak. Bij elk advies houden wij ook rekening met de waarde van uw vastgoed.

Om de balans tussen kosten en baten in evenwicht te brengen, stemmen daar waar mogelijk de duurzaamheid investering af op de (toekomstige) baten.

Hierbij maken wij een onderscheid tussen directe besparingen zoals energie kosten, en toekomstige besparingen, dit is de meerwaarde van uw vastgoed op de vrije markt.

Daarbij is het van belang om te weten dat kopers van kantoren en bedrijf panden het positieve energie label steeds zwaarder mee wegen bij een aankoop.

Gevelschade Nederland en Bouwgroep Nederland ont zorgen ondernemers in het maken van strategische beslissingen als ook bij de uitvoering daarvan.

Dit alles met respect voor uw core business.

Wil u een vrijblijvend strategische advies met betrekking tot uw kantoor of bedrijf pand, stuur ons een mail info@gevelschade.eu of neem contact met ons op via 06-20202020.

Team Duurzaamheid

Gevelschade Nederland