Gevel Spuiten

Gevelschade Nederland is Lands grootste outdoor industrie spuiter, en daar zijn wij trots op.

Gevel spuiten is niet nieuw, sinds de opkomst van stalen gevelbeplating in de jaren 60 is deze wijze van gevelbekleding niet meer weg te denken uit het huidige gevel beeld. Ruim 70 % van alle industriële gevelbekleding bestaat uit stalen of aluminium gevelbekleding.

Veel gebouwen welke vanaf de jaren 60 zijn bekleed met stalen of aluminium gevel bekleding is toe aan een upgrade, deze upgrade tijdens (gevel spuiten) bestaat uit het diep reinigen van de huidige beplating, het controleren van de gevel op corrosie, deuken en krassen en het opnieuw spuiten van de gevels.

Gevelschade Nederland heeft ruime expertise op het gebied van gevel spuiten, per jaar spuiten wij zo’n 125 gevels, onze opdrachtgevers zijn o.a. Toyota Motors, MC Donalds, VW, V&D, TNT Post, gebouwen beheerders, vastgoed eigenaren en eindgebruikers.

Bij gevel spuiten hoeft het niet alleen te gaan om verouderde door UV aangetaste gevels, wij spuiten ook gevels in de huiskleur van onze opdrachtgevers, herstellen schades aan stalen en aluminium gevels, en restylen complete gebouwen.

Wenst u meer informatie omtrent gevel spuiten, of het restylen van uw gebouw, neem vrijblijvend contact op met de medewerkers van Gevelschade Nederland 078-6131518.