Gevelschade.

Gevelschade Nederland is met trots Europees grootste schadehersteller met ongekende ervaring in hersteltechnieken.

De hersteltechnieken welke bij Gevelschade worden toegepast innovatief, de monteurs van Gevelschade Nederland volgen elk kwartaal trainingen bij Europa’s grootste trainingscentra in Duitsland waar de laatste technieken op het gebied van spuiten op locatie en kleur bij tinten  worden getraind.

Bij het herstellen van gevelschade draait het niet alleen om het repareren van de deuk og krassen, het draait voornamelijk om de kleuren welke worden toegepast.

De monteurs van Gevelschade Nederland kunnen op locatie niet alleen de juiste kleur mengen, maar ook de grofte van de metallic wordt afgestemd en de glansgraad van de aangrenzende panelen. Gevelschade is een vak apart.

De monteurs van de afdeling Gevelschade herstellen niet alleen schades, zij beheersen meerdere specialisme, het herstellen van delaminatie,  het overspuiten van gebouwen, het opheffen van kleurverschillen.

Gevelschade Nederland werkt op de Europese markt onder de naam GSN Europe, met GSN Europe bedienen wij onze Europese klanten waarmee wij een nauwe samenwerking hebben als ook meerjarige contracten, zo bedienen wij Lexus in heel Europa met met restylen van de Drum voor de entree, deze werkzaamheden voeren wij in 32 landen uit, het gaat hier om zo’n 190 dealerbedrijven. buiten Lexus zijn wij ook service partner van Siemens A.G, waarvoor wij onder contract de nieuwe Energie centrales opleveren qua gevelbeplating, maar ook van Mc. Donalds zijn wij hof leverancier op het gebied van gevelschadeherstel. Ook zijn wij verantwoordelijk voor de oplevering van veel internationaal gebouwen van Lidl.

Heeft u vragen over gevelschade, Gevelschade Nederland is ook U graag van dienst.