Bedrijfspand renoveren

Is uw woning of kantoor verouderd? Of heeft u juist een nieuw pand gekocht en wilt u deze laten aanpassen naar uw huisstijl? Dan kunt u Gevelschade Nederland inschakelen! Gevelschade Nederland is leidend op het gebied van geveltechniek en beheert alle specialismen om gevels te renoveren en in topconditie te houden. Voor bedrijfspand renoveren bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u interesse in onze diensten? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

Bedrijfspand renoveren door Gevelschade Nederland

Gevelschade Nederland is gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Schadeherstel van gevelbeplating en/of kozijnen;
  • Onderhoud en conserveren van gevels en kozijnen;
  • Restylen van gebouwen.

Door middel van het restylen van gevels, daken en gehele bedrijfspanden kunt u met een relatief kleine ingreep uw bedrijfspand een nieuwe en frisse uitstraling geven. Uw bedrijfspand kan worden gerestyled door middel van diverse soorten gevelbeplating. U wordt uitgebreid geadviseerd over de diverse mogelijkheden en afwerking en kleuren naar uw wens.

Door toepassing van onze methodes kunnen we bovendien de levensduur van gevels aanmerkelijk verlengen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook veel voordeel oplevert ten aanzien van duurzaamheid.

Meer informatie?

Meer informatie over onze werkzaamheden is te vinden op onderstaande pagina’s. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende prijsaanvraag.