Oplevering Post NL Apeldoorn Gevelschade Nederland.

Ook bij  de nieuwbouw van Post NL in Apeldoorn heeft Gevelschade Nederland de oplevering verzorgt.

Alle aanwezige opleverpunten werden door de monteurs van Gevelschade Nederland naar tevredenheid van opdrachtgever hersteld. bij vrijwel elke bouw, het maakt niet uit of het hier nieuwbouw of renovatie betreft ontstaan schades aan gevelbeplating of kozijnen, dit kan ontstaan tijdens het transport van de materialen of tijdens de montage.

De monteurs van Gevelschade Nederland beschikken over compleet ingerichte voertuigen welke zijn voorzien van mengapparatuur wat de monteur in de gelegenheid stelt om elke gewenste coating op locatie te vervaardigen, het speelt geen rol of het dan een metallic lak of een uni kleur betreft.

Oplevering Post NL Apeldoorn Gevelschade Nederland.

PostNL realiseert een nieuw pakkettensorteer- en distributiecentra op het Fizzionparc in Apeldoorn. De kavel van 20.000 vierkante ligt op een herontwikkeling locatie van een oud Philips bedrijventerrein op Malkenschoten. Het pakkettensorteercentra in Apeldoorn draagt optimaal bij aan het vergroten van de capaciteit voor de distributie en collectie van pakketten voor de regio. Zo blijft PostNL inspelen op de enorme groei van de e-commerce markt. In Apeldoorn biedt PostNL 350 arbeidsplaatsen waarvan een deel voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Heeft u vragen of wilt u kennis maken met Gevelschade Nederland, stuur vrijblijvend een mail naar info@gevelschade.eu of bel even met ons kantoor 078-6131518.

 

Team Gevelschade.