Overspuiten Gevels

Gevelschade Nederland dochter GSN Europe is verantwoordelijk voor het project ‘ Overspuiten Gevels ‘ van alle Lexus Vestigingen in heel Europa.

Het project  ‘ Overspuiten Gevels ‘ speelt zich af in 32 Europese landen en betreft het overspuiten van de gevels van de entree, ook wel Drum genaamd.

Gevelschade Nederland dochter GSN Europe ontwikkelde in samenwerking met BASF in opdracht van Lexus de nieuwe kleur voor alle showrooms van Lexus, de ontwikkelde kleur wordt in 4 jaar aangebracht op alle Lexus dealers in heel Europa door Gevelschade Nederland dochter GSN Europe.

In de voorgaande jaren 2013, 2014, 2015 heeft Gevelschade Nederland dochter GSN Europe als ruim 135 Lexus vestigingen gespoten, het team deed o.a. Portugal, Spanje, UK, Ireland, Nederland, Duitsland, België, Letland, Zweden, Denemarken, Noorwegen.

Voor het jaar 2016 staan de volgende landen op de agenda, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, en Griekenland.

Gevelschade Nederland is leidend op de Europese markt op het gebied van het Restylen van gebouwen en dealerbedrijven en ketens, zo bedienen wij ook als contractpartner Mc. Donalds, Lidl, Siemens A.G.Overspuiten gebouwen

Wilt u meer informatie omtrent dit artikel, neem contact op et Gerard Holster, 078-6131518.