Schadeherstel gevels
Schade aan stalen en aluminium gevelbeplating komt regelmatig voor. Door continue innovatie op het gebied van schadeherstel heeft GSN International een leidende positie verworven als schadeherstelspecialist en hebben wij oplossingen voor de meest complexe schadegevallen. De oorzaken van de door GSN International herstelde schades zijn zeer divers. Zo hebben wij onder meer ervaring met: productieschade, montageschade, aanrijschade, verouderingschade en coatingschade. Ook met het opheffen van kleurverschillen in gevels kunnen wij u van dienst zijn.
Duurzame lak- en applicatiesystemen.

Bij het herstellen van gevelschades wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige laksystemen waarbij de milieutechnische aspecten een cruciale rol spelen. De hoogwaardige laksystemen bevatten een hoge concentratie UV-pigmenten, waardoor de lakken beter bestand zijn tegen weersinvloeden. De levensduurverwachting neemt daardoor toe.
Naast de standaard productlijn beschikt GSN International tevens over een productlijn ‘special products’. Dit betreft producten zoals brandwerende coatings, coatings voor de voedings- en (petro)chemische industrie en coatings die specifiek zijn ontwikkeld voor de zorgsector.
Door onze samenwerking met nationale en internationale verffabrikanten zijn wij in staat om vraaggericht coatingsystemen te ontwikkelen, inclusief een plan van aanpak voor de applicatie. Door toepassing van onze laksystemen blijft ook na herstel de fabrieksgarantie op de panelen onverminderd van kracht.
Fabrieksgarantie gevelpanelen gewaarborgd na herstel

Gunstig voor het milieu
Door onze werkmethodes en andere milieusparende maatregelen, leveren wij een bijdrage aan een beter milieu. Heel belangrijk in dit kader is daarnaast de levensduurverlenging. Herstel, conservering en renovatie van kozijnen vermindert op twee manieren de milieubelasting: oude kozijnen hoeven niet als afval verwerkt te worden en er worden geen grondstoffen en energie verbruikt voor de productie van nieuwe kozijnen.