SPUITEN GEVELS GEVELSCHADE NEDERLAND

Gevelschade Nederlandgeeft uw gebouw een nieuwe uitstraling door het compleet overspuiten van  stalen gevel en/of dakbeplating. Een nieuwe coating biedt veel voordelen en is prijstechnisch vaak gunstiger dan vervangen van de delen.

SPUITEN VAN GEVELS GEVELSCHADE NEDERLAND

Zijn de elementen op zichzelf intact, vaak is het de topcoat die problemen geeft na het zijn levensduur bereikt heeft, dit geeft een verkrijt beeld, wij zijn bekend met alle laksystemen en werken samen met AKZO en BASF waardoor wij voor iedere toepassing een oplossing bieden. Zo herlakken we van een standaard klasse tot bijvoorbeeld C5 maritiem / offshore eisen, of voor de voeding industrie. Het opnieuw spuiten van uw gevel of dak bied veel voordelen en is reeds een bewezen oplossing.

SPUITEN VAN GEVELS GEVELSCHADE NEDERLAND

Gevels en daken zijn gevoelig voor vervuiling, buiten vervuiling speelt de UV belasting ook een grote rol in de levens cyclus van een gebouw. . Veel stalen daken of gevels zijn uitgevoerd met de zgn. HP plastisol coatings, dit zijn coatings op basis van PVC. Deze oude types coating zijn erg gevoelig voor UV belasting. De weekmakers verdwijnen dan uit de coating waardoor deze bros en hard wordt. Wanneer de coating gaat delamineren (los gaat laten) ontstaan de grootste problemen voor beplating aan gevels en daken. Door weer omstandigheden, regen, wind, hagel etc. zal dit proces versneld worden, met uiteindelijk gehele oppervlakten waar de topcoat loslaat.

SPUITEN VAN GEVELS GEVELSCHADE NEDERLAND – coatings

Bouwschadelijn werkt met uiteenlopende kwaliteit coating, veel op basis van water gedragen hybride product welke enorme flexibiliteit kent en zijn sporen reeds verdiend heeft in het coaten van damwandprofielen en sandwichpanelen. Dit product is uitermate geschikt voor het overspuiten van dakpanelen. Het product heeft een zeer goede dekking, hoog laagdiktebereik, verbeterde vloei en open tijd, is sneldrogend, goed vullend en kenmerkt zich door extreem hoge duurzaamheid, duurzame elasticiteit en uitstekend kleur- en glansbehoud. En wordt veelvuldig toegepast als duurzame topcoat op voorgelakte damwandprofielen, sandwichpanelen en profielbeplatingen. Met name de enorme elasticiteit van dit hybride product biedt enorme weerstand op thermische werking van onderliggende materialen zoals sandwichpanelen.

SPUITEN VAN GEVELS GEVELSCHADE NEDERLAND– kleuren en huisstijl

Tijdens het overspuiten van gevels en daken kunnen wij elke gewenste kleur aanbrengen op uw gebouw.

Maak een vrijblijvende afspraak

INFO@GEVELSCHADE.EU |  078-6131518

VRAAG EEN OFFERTE AAN

gevel en dak spuiten

gevel spuiten Gevelschade Nederland

gevel spuiten

gevel spuiten Gevelschade Nederland

gevel en dak spuiten

gevel spuiten Gevelschade Nederland