Ahoy Gevelschade Nederland

Gevelschade Nederland heeft diverse opdrachten binnen het omvangrijke project Hart van Zuid gegund gekregen.

Binnen het project Hart van Zuid, waaronder ook de renovatie, als ook de uitbreiding van de Ahoy hallen vallen.

De werkzaamheden van Gevelschade Nederland zijn binnen Gevelschade Nederland ondergebracht in het project (Ahoy Gevelschade Nederland). onder dit project vallen werkzaamheden als, het vernieuwen van de stalen dankkappen op het complex. Deze kappen bestaan uit halfronde afdek kappen met een doorsnede van 1000 mm.

Verder is Gevelschade Nederland verantwoordelijk voor het vernieuwen van een stalen dak van c.a. 1000 m2,  dit dak zal bestaan uit in eigen productie ontwikkelde en vervaardigde plank profielen. Bijzonder in deze is een overgang in de kap qua helling hoek, de overgang hiervan zal eveneens geschieden middels een halfronde in eigen productie vervaardigde kap-constructie.

Binnen de opdracht valt verder nog, het schilderen van de stalen kozijnen van een groot gedeelte van het complex, het spuiten van diverse elementen als deuren en geveldelen als ook het vernieuwen van diverse vliesgevel delen, deze wordt overgaan van een vliesgevel welke thans is voorzien van glas, deze zullen wij ombouwen naar vliesgevels voorzien van Trespa.

Voorts is Gevelschade Nederland, verantwoordelijk voor het reinigen van de stalen gevels als vliesgevels van een groot gedeelte van het project.

Project Ahoy Gevelschade Nederland zal worden uitgevoerd met eigen personeel.

Bent u benieuwd, hoe Gevelschade Nederland ook u kunt ontzorgen, neem vrijblijvend contact op met ons kantoor 078-6131518 of stuur een e-mail naar Info@gevelschade.eu

Mocht u vragen hebben omtrent het project Ahoy Gevelschade Nederland, kunt u contact opnemen met onze projectleider Elmer de Munter op telefoon nummer 078-6131518.

Met vriendelijke groet,

Team Gevelschade.