Bouwschadelijn 06-20202020

Bouwschadelijn 06-20202020   

Gevelschade Nederland heeft zich aangesloten bij het dealer netwerk van Bouwschadelijn 06-20202020.

Bouwschadelijn 06-20202020 is de wegenwacht in geval van Bouwschades voor heel Bouwend Nederland. doorslaggevend voor Gevelschade Nederland om zich aan te sluiten bij het dealer netwerk van Bouwschadelijn was de strenge  intreding criteria welke de bouwschadelijn hanteer aan deelname.

Alvorens een bedrijf kan deelnemen aan de collectieve club volgen veel introductie gesprekken en bezoekt de directie vijf referentie projecten, controleren zij de financiële goedheid van het bedrijf, heeft elk bedrijf de verplichting om VCA gecertificeerd te zijn, als ook de medewerkers en beoordeeld men onder andere ook het wagenpark van elk bedrijf alsmede de algemene en garantie voorwaarden.

Doelstelling van Bouwschadelijn 06-20202020 is het opbouwen van een landelijk netwerk van uitsluitend gekwalificeerde schadeherstelbedrijven, welke elkaar in elke regio kunnen versterken en accuraat kunnen inspelen op de schadeherstel vraag van Bouwend Nederland.

De intreding criteria alsmede de uitbreiding van de aan te bieden diensten heeft de directie van Gevelschade Nederland doen besluiten deel te nemen en zich aan te sluiten bij de Bouwschadelijn        06-20202020.

Gevelschade Nederland profiteert tevens van de landelijke sales en marketing- activiteitenplan waardoor  wij van mening zijn dat dit in combinatie van de uitbreiding van onze diensten portefeuille een positieve invloed zal hebben op de resultaten van ons bedrijf.

Diensten van Bouwschadelijn zijn o.a.:

KOZIJNHERSTEL
VLIESGEVEL HERSTEL
GEVELSCHADE HERSTEL
GLAS KRAS HERSTEL
COMPOSIET GEVELSCHADEHERSTEL
FILIFORME CORROSIE HERSTEL
HPL REPARATIES
OVERSPUITEN VAN KOZIJNEN
OVERSPUITEN VAN STALEN EN ALUMINIUM GEVEL BEPLATING
LIFT DEUREN POLIJSTEN
KUNSTSTOF REPARATIES
VLOER REPARATIES

 

In de veelzijdigheid van kwaliteitsdiensten zien wij een grote uitdaging voor Gevelschade Nederland, ook wij zijn in staat door ons lidmaatschap een volledig service pack aan onze relaties aan te kunnen bieden.

Het voordeel voor onze relaties is dat de complete uitvoering van projecten in een hand liggen, uitvoering, inspectie, kwaliteit beheersing en facturatie, moesten wij tot voor kort sommige relaties teleurstellen bij technische vraagstukken welke niet binnen ons specialisme vielen, daar hebben wij nu een kwalitatief antwoord op.

Gevelschade Nederland heeft sinds het toetreden tot Bouwschadelijn 06-20202020 reeds een dertigtal opdrachten uitgevoerd, alle naar tevredenheid van alle betrokken partijen!! daar doen wij het voor.

Mocht u vragen hebben omtrent de bouwschadelijn 06-20202020, neemt u dan even contact met ons op of kijk even op de site http://www.bouwschadelijn.nl

Team Gevelschade Nederland.