Gevelschadeherstel McDonald’s Gevelschade Nederland

Gevelschade Nederland  hersteld momenteel een tweetal vestigingen van McDonald’s waarvan 1 in Purmerend en 1 in Hoogvliet, bij de McDrive  zijn de dupe van aanrijd schades.

Gevelschade Nederland is reeds al meer als vijf jaar trotse service partner van McDonald’s en hersteld door heel Nederland in geval van schade de gevelbeplating van de vestigingen.

Het grote voordeel van onze werkwijze is dat wij tevens materiaalhouder zijn voor McDonald’s Nederland. In geval van een schade meldingen spelen wij hier accuraat op in door de beschadigde panelen per direct te vervangen door nieuwe waardoor elke vestiging ten alle tijden nooit lang beschadigd blijft.

Gevelschade Nederland is niet alleen voor McDonald’s service partner in geveltechniek, Gevelschade Nederland heeft zich gespecialiseerd in het accuraat onderhoud van gevels. Met name groot winkelbedrijven als LIDL, auto dealers door heel Nederland, voor het haven bedrijf Rotterdam herstellen wij schades aan gevelbeplating en kozijnen.

Tevens heeft Gevelschade Nederland zich als service bedrijf aangesloten bij de Bouwschadelijn 06-20202020, een landelijk werkend Bouwschadeherstel bedrijf welke bestaat uit uitsluitend streng geselecteerde schadeherstelbedrijven uit heel Nederland, dit netwerk draagt bij aan de service verlening van de aangesloten bedrijven, buiten  flexibelheid heeft het een groot voordeel voor de relaties van deze bedrijven, zij worden altijd accuraat en vakkundig bediend.

Bouwschadelijn 06-20202020 opgericht en is de wegenwacht voor Nederlandse bouwbedrijven in het geval van bouwschades, de selectie van dealerbedrijven welke zijn aangesloten bij Bouwschadelijn 06-20202020 zijn gebaseerd op het kunnen bieden van een compleet gamma aan specialisme waarbij u kunt denken aan HPL schadeherstel, Gevelschade Herstel aan stalen en aluminium gevels, vliesgevel herstel, kozijn schadeherstel, maar ook composiet gevel herstel behoort tot het specialisme van de groep, ervaar de ook de voordelen.

Wilt u meer informatie hoe ook de Bouwschadelijn u van dienst kan zijn, bel 06-20202020 ! makkelijker kunnen wij het u niet maken.