Gevelspuiten Bentley Maastricht. Gevelschade was verantwoordelijk voor het transformeren van de showroom van Porsche naar Bentley.

 Gevelspuiten Bentley Maastricht

Gevelschade Nederland was verantwoordelijk voor de transformatie van Porsche naar Bentley.

Trots zijn wij dat een van de meest exclusieve kwaliteit merken kiest voor de kwaliteit van Gevelschade Nederland.

Gevelspuiten Bentley Maastricht

De voormalige Porsche showroom te Maastricht hebben wij volledig onder handen genomen, de stalen gevels van het pand werden volledig geschuurd, alle gaatjes welke in de gevel aanwezig waren van de oude Porsche reclame werden vakkundig dichtgezet.

Nadat wij de volledige gevel hebben strak gemaakt en geschuurd, werd deze voorzien van een primer en een filler.  na het droogproces zijn we de gevel gaan spuiten in een basis lak donker grijs, van deze basis lak hebben wij meerdere lagen opgezet om te komen tot de gewenste laagdikte van de coating.

Na het uit hardingsproces zijn wij over gegaan tot het licht opschuren van de basis lak, omdat er diepte moest komen in de aangezicht van de gevel hebben wij deze vervolgens gespoten met meerdere lagen blanke lak.

Na het uitharden van deze lak hebben wij de gehele gevel gepolijst waardoor er een hoogglans eindresultaat ontstond.

Net als bij de Lexus dealers welke wij in het verleden hebben gespoten eisen sommige klanten het zelfde resultaat als hoe een auto gespoten is, gelet op het feit dat wij in de meest ongunstigste omstandigheden staan te spuiten vereist dit vakwerk om te komen tot een hoogwaardig resultaat.

Maar het is ons gelukt, en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever hebben wij het de nieuwe Bentley showroom opgeleverd aan de nieuwe eigenaar.

Wilt ook u meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn, neem contact op met ons kantoor of stuur een e-mail naar info@gevelschade.eu

Ons team staat graag voor u klaar.