Gevelschade Nederland is de expert voor verzekeraars. Wereldwijd verzorgen wij directe dienstverlening voor verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus. Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander bedrijf in staat om een helder advies te geven over de aard, de omvang en de herstelkosten van uiteenlopende schades aan gevel/beplating.

Schade aan stalen en aluminium gevelbeplating komt regelmatig voor. Door continue innovatie op het gebied van schadeherstel heeft Gevelschade Nederland een leidende positie verworven als schadeherstelspecialist en hebben wij oplossingen voor de meest complexe schadegevallen.

De oorzaken van de te herstellen schades zijn zeer divers. Zo hebben wij onder meer ervaring met: productieschade, montageschade, aanrijschade, verouderingschade en coatingschade. Ook voor het opheffen van kleurverschillen in gevels kunnen wij u van dienst zijn.

Voor meer informatie over onze herstel werkzaamheden kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gevelschadeherstel door Gevelschade Nederland

Wij maken bij het herstellen van gevelschades uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige laksystemen, waarbij de milieutechnische aspecten een cruciale rol spelen. De hoogwaardige laksystemen bevatten een hoge concentratie UV-pigmenten. Hierdoor zijn de lakken beter bestand zijn tegen weersinvloeden. Ook neemt hierdoor de verwachte levensduur toe!

Milieusparende maatregelen

Wij leveren graag een bijdrage aan het beter milieu. Dit doen wij door middel van onze werkmethodes en andere milieusparende maatregelen. Heel belangrijk in dit kader is dan ook de levensduurverlenging. Herstel en renovatie van gevelbeplating vermindert op twee manieren de milieubelasting: oude gevelbeplating hoeft niet als afval verwerkt te worden en er worden geen grondstoffen en energie verbruikt voor de productie van nieuwe producten.

Heeft u gevelschade en wilt u dit laten herstellen?

Wanneer u gevelschade heeft en dit wit laten herstellen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten komen graag bij u langs om de gevel te herstellen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een mail sturen naar info@gevelschade.eu of direct bellen naar +31 (0)78-6131518.