Heeft u stickers op de gevel van uw pand? En wilt u deze laten verwijderen? Dan bent u bij Gevelschade Nederland aan het juiste adres! Gevelschade Nederland is specialist in het herstellen van gevels in heel Nederland. 

Het komt vaak voor dat bedrijven reclame stickers op hun pand laten plaatsen om op te vallen. Heeft u een nieuwe huisstijl en wilt u daarom nieuwe stickers plaatsen? Wilt u uw bedrijfspand een nieuwe look geven? Of heeft u juist een nieuw pand gekocht waarop nog stickers van de vorige eigenaar te zien zijn? Dan kunnen wij deze professioneel komen verwijderen. Voor meer informatie hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gevelstickers laten verwijderen door Gevelschade Nederland

Gevelschade Nederland is leidend op het gebied van geveltechniek. Door continue innovatie op het gebied van gevelschadeherstel hebben wij een leidende positie verworven als schadeherstelspecialist en hebben wij oplossingen voor de meest complexe schadegevallen.

Wanneer u stickers heeft op uw bedrijfspand die u wilt laten verwijderen, voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Het verwijderen van de stickers;
  • Het verwijderen van de lijmresten;
  • Het herstellen van de kleurverschillen.

Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij in staat om een helder advies te geven over de aard, de omvang en de herstelkosten. Alle rapportages zijn voorzien van een hersteladvies en de daarmee samenhangende kosten. Leidraad voor deze rapportage zijn kwaliteit, economisch en esthetisch herstel van de schade. Wij bieden de zekerheid dat alle schade op een efficiënte en adequate manier wordt hersteld, waarbij de klant/opdrachtgever centraal staat.

Door toepassing van onze methodes kunnen we bovendien de levensduur van gevels aanmerkelijk verlengen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook veel voordeel oplevert ten aanzien van duurzaamheid.

Heeft u stickers op de gevel van uw pand die u wilt laten verwijderen?

Wanneer u stickers wilt laten verwijderen op de gevel van uw pand, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten komen graag bij u langs om de gevel te herstellen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een mail sturen naar info@gevelschade.eu of direct bellen naar +31 (0)78-6131518.