Schades aan gevels komen vaak voor. Zo krijgt Gevelschade Nederland dagelijks te maken met verschillende vormen van gevelschade. Gevelschade kan onder andere ontstaan door productieschade, montageschade, verouderingsschade, coatingschade en ook aanrijdschade.

Regelmatig krijgen wij een aanvraag voor het herstellen van schades aan een gevel die worden veroorzaakt door auto’s of vrachtwagens. Hierbij kunt u denken aan kleine schades door auto’s die bijv. tijdens het parkeren te ver naar achteren rijden en krassen achterlaten op de gevelbeplating. Of grote schades door bijv. vrachtwagens die bij het uitladen tegen de gevel van een bedrijfspand aanrijden.

Heeft u aanrijschades aan uw pand? Dan raden wij aan om dit zo snel mogelijk te laten herstellen. Naast dat de schade het aanzicht van uw pand beïnvloed, neemt het verval sneller toe. Beschadigde gevels kunnen ervoor zorgen dat er schimmel- en/of vochtplekken ontstaan doordat de wind- en waterdichtheid wordt aangetast.

Aanrijdschades laten herstellen door Gevelschade Nederland

Gevelschade Nederland is leidend op het gebied van geveltechniek. Door continue innovatie op het gebied van gevelschadeherstel hebben wij een leidende positie verworven als schadeherstelspecialist en hebben wij oplossingen voor de meest complexe schadegevallen.

Vanuit onze kennis en ervaring zijn wij in staat om een helder advies te geven over de aard, de omvang en de herstelkosten van aanrijdschades aan gevel/beplating. Alle rapportages zijn voorzien van een hersteladvies en de daarmee samenhangende kosten. Leidraad voor deze rapportage zijn kwaliteit, economisch en esthetisch herstel van de schade. Wij bieden de zekerheid dat alle schade op een efficiënte en adequate manier wordt hersteld, waarbij de klant/opdrachtgever centraal staat.

Door toepassing van onze methodes kunnen we bovendien de levensduur van gevels aanmerkelijk verlengen, wat niet alleen kosten bespaart, maar ook veel voordeel oplevert ten aanzien van duurzaamheid.

Heeft u een pand met aanrijdschade?

Wanneer u aanrijdschade heeft aan uw pand kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten komen graag bij u langs om de schade op te nemen. U kunt het contactformulier op onze website invullen, een mail sturen naar info@gevelschade.eu of direct bellen naar +31 (0)78-6131518.