Reiniging gebouw Storax Zwijndrecht Gevelschade Nederland.

Gevelschade Nederland heeft het prominente pand van Storax welke gelegen is op een zicht locatie pal aan de A 16 gereinigd.

Storax weet als geen ander bedrijf dat jaarlijkse reiniging cruciaal is voor het behoud van een kwalitatief goed pand. tijdens de reiniging worden met name uitlaatgassen specialistisch gereinigd met biologische afbreekbare reinigingsmiddelen waarmee Gevelschade Nederland bijdraagt aan het milieu.

Een goed en gedegen onderhoud aan gevelpanelen is belangrijk voor het behoud van de kwaliteit van de coating, het is vreemd dat wij wel minimaal 1 x per maand onze auto wassen, maar als het gaat om gebouwen, welke qua coating nagenoeg gelijk zijn, zijn bedrijven vaak minder kritisch. De aanslag op gevelbeplating is  slecht voor de coating, ook zure regen heeft zijn weerslag op de kwaliteit van de coating. door het regelmatig reinigen van de panelen waarborgt u de kwaliteit als het esthetische aspect.

Gevelschade Nederland dankt Storax voor de opdracht en de prettige samenwerking.

Hoe gaan wij te werk:

Stap 1:   “Offerte aanvraag” U dient uw offerte aanvraag bij Gevelschade Nederland in, wij nemen binnen  telefonisch met u contact op voor het maken van een inventarisatie afspraak bij u op locatie. In ons telefonisch contact stellen wij u vragen over het object, de te reinigen oppervlakten en overige informatie die voor ons noodzakelijk is om de inventarisatie afspraak voor te bereiden. Vervolgens stemmen we de data en tijd vast dat wij vrijblijvend bij u op locatie langskomen voor de inventarisatie.

Stap 2:   “Inventarisatie bij u op locatie” Op de afgesproken data komen we bij u op locatie langs voor de inventarisatie. Wij gaan u gericht vragen stellen betreft de wens en doelstelling van de reiniging, tevens beoordelen we de staat van het te reinigen oppervlak en de staat van het materiaal. Belangrijk is daarbij de kwaliteit die u wenst van de reiniging, dit is mede afhankelijk van de doelstelling die u heeft. Wij beoordelen welk materiaal wij in moeten zetten om de werkzaamheden uit te kunnen uitvoeren, dit komt bij akkoord offerte in het plan van aanpak waarbij veiligheid van omstanders en toegankelijkheid van uw buitenterrein de hoogste prioriteit zijn.

Stap 3:   “De Offerte” Nadat wij bij u op locatie zijn geweest voor de inventarisatie ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen de uitgebreide offerte per onderdeel gespecificeerd zodat u precies weet waar u aan toe bent. In deze offerte omschrijven wij de geveldelen, de probleemstelling en de juiste oplossing om uw gevel weer in topconditie te krijgen.
Kunt u zich vinden in ons voorstel en professionele aanpak van het voortraject rest alleen uw handtekening nog onder de offerte, wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet!

 

Heeft u vragen omtrent het reinigen van uw bedrijfsgebouw, neem even contact met ons op 078-6131518.

Team Gevelschade.