Onderhoud Citizen Hotel Amsterdam Gevelschade

Onderhoud Citizen Hotel Amsterdam Gevelschade

Onderhoud Citizen Hotel Amsterdam Gevelschade

Ook op het gebied van onderhoud is Gevelschade de juiste partij. Gevelschade onderhoud door het hele land bij Hotels, ziekenhuizen, industriële bedrijven, bedrijfspanden, kantoren, enz. tijdens het onderhoud dragen wij zorg voor het in stand houden van gevels en kozijnen.

Bij het instant houden gevels en kozijnen herstellen wij schades aan gevels en kozijnen, en conserveren wij gevels en kozijnen door deze te reinigen en te voorzien van een wax waardoor de gevels weer bestand zijn tegen vervuiling.

Tijdens het  Onderhoud Citizen Hotel Amsterdam Gevelschade hebben wij diverse deuren van het hotel hersteld van Filiforme corrosie, de deuren zijn door ons speciaal behandeld tegen de corrosie, bij deze werkzaamheden hebben wij nadat we de deuren hebben voorbehandeld middels een zink compound extra laagdikte aangebracht op de hoeken van de deur, door deze extra lagen primer bieden we bescherming tegen de kwetsbare hoeken, ook mat het aflakken zijn wij begonnen met het extra coating aanbrengen op de hoeken alvorens wij de complete deuren voorzien hebben van nieuwe coating.

Corrosie vorming bij staal en aluminium is een veel voorkomend fenomeen, belangrijk is het voor het behoud van de aangetaste onderdelen dat het herstel in een vroeg stadium hersteld kan worden. Veel van de corrosie schade ontstaat als gevolg van enerzijds een fout tijdens de oppervlakte behandeling tijdens de fabricage, anderzijds als gevolg van beschadigingen tijdens de montage of in de loop van de tijd door gebruik.

Dit zelfde geld voor gevelbekleding en kozijnen, een duurzaam onderhoud verlengt de levensduur.

Tijdens het onderhoud aan gevels en kozijnen herstellen wij tevens schades als deuken, krassen waardoor u verzekerd bent dat uw bedrijfspand altijd esthetisch in top conditie verkeerd, het maakt niet uit of het hierbij gaat om Unie kleuren of metallic lakken.

 

Mocht u meer informatie wensen omtrent het onderhoud van uw gebouw, neem even contact op met Gevelschade onder telefoon nummer 078-6131518  of stuur een mail naar info@gevelschade.eu

 

SPUITEN GEVELS EN DAKEN

No 1 in Nederland bij het spuiten van gevels en schadeherstel aan stalen gevels

 

schadeherstel aan gevelbeplating

Conserveren van gevels.

 

GEVEL SPUITEN

GEVEL SPUITEN Gevelschade Nederland